Kakao Taneleri - Kakao taneleri, Çikolata, Kakao
Kakao, çikolata şekerlemeleri, çikolata barları, kutulu veya dökme çikolatalar, birçok tür kurabiye ve kekin ana bileşenidir.
Ayrıca, nemlendirici kremler ve sabunlar gibi kozmetik ürünlerde de yaygın olarak kullanılmaktadır. Fasulyeler fermente edildikten ve kurutulduktan sonra, aşağıdaki gibi çeşitli ürünler üretmek için işlenebilir:
• Kakao Yağı
• Kakao Tozu
• Kakao Parçacıkları ve daha fazlası.
Kakao, vücutta birçok olumlu etkiye sahiptir, kalp hastalıklarını önlemeye yardımcı olur, beyin için faydalı birçok besin maddesi içerir ve mutluluk hormonları olan serotonin ve dopaminin salınımına yardımcı olur.
• Kurutulmuş ve tamamen fermente edilmiş kakao fasulyeleri tedarik ediyoruz.
Menşei: Nijerya
Küflü fasulyeler: %2.67
Nem: %6.26
Böcek hasarlı fasulyeler: %0.67
Küflü Fasulyeler: %4.33
Karışım: %0.02
Salmonella: Yok
Fasulye/300 gram: 281
Toplam defolu fasulyeler: %3.34